Beoordelingen van Mr. CHIKIN Heerenveen

Recente recensies

5.0
Harkema
14 juni 2024
Meindert Meinsma
11 juni 2024

Voor het eerst hier besteld en aangenaam verrast. Goede portie met kip en rijst en heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marten
10 juni 2024

Echt een aanwinst voor Heerenveen. Heerlijk malse kip in een saus die goed op smaak is gecombineerd met rijst en coleslaw die het gerecht perfect afmaken. Zeker de moeite waard en een aanrader om nog eens te bestellen!

Erk
9 juni 2024

Heel lekker! Echt een aanwinst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dav
9 juni 2024

Snelle bezorging en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alwin Swart
8 juni 2024

Super lekkere fried chicken.

Nvt
6 juni 2024

Aardige bezorger! Het eten was heerlijk!

A
5 juni 2024
Sara
5 juni 2024

Bij hun ons eerste bestelling gedaan en de smaak was echt wauw super lekker, wel wat kleine startfoutjes met de kip die was wat aan de harde en taaie kant maar dat hebben ze direct heel netjes opgelost door direct twee nieuwe te brengen en wat ik ook heel netjes vond is dat hij zelfs terug belde om te vragen of het goed was en om direct aan de slag te gaan met de tips hij legde netjes uit dat ze grote stukken kip gaan gebruike en verhoudingen, een oprechte die aan t werk gaat met revieuws ons stem telt teamwork, erg fijn de smaken zijn echt toppp

Hanenburg
3 juni 2024

Eindelijk iets nieuws om te bestellen en super lekker! Onze complimenten. Heerlijk eten, bezorging stipt op tijd en eten goed van smaak en goed qua temperatuur ondanks dat het een stukje rijden is. Zeker voor herhaling vatbaar.